PKS Cargo
strzałka

News

mouse
Scroll down to further sections of the page or click the icon above.

експортне митне оформлення
28 czerwca 2024

ЕКСПОРТНЕ МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ – КРОК ЗА КРОКОМ

У нашій новій статті ви дізнаєтеся все про експортне митне оформлення: що це таке, які кроки включає і які документи потрібні? Дізнайтеся, як зробити процес гладким і ефективним. Будьте в курсі і отримайте перевагу в міжнародній торгівлі. Прочитайте нашу статтю, щоб дізнатися більше.

ЧИТАТИ
19 września 2024

Митне оформлення: види та особливості для міжнародної торгівлі

Митне оформлення є ключовим процесом у міжнародній торгівлі. Дізнайтесь про різні види митного оформлення, їх специфіку, документи та як вони забезпечують законність переміщення товарів через кордони.

ЧИТАТИ

Які документи потрібні для митного оформлення?

Митне оформлення потребує повного комплекту документів для швидкого та безпроблемного проходження процедури. Дізнайтесь про необхідні документи, такі як комерційний рахунок, сертифікат походження, платіжні підтвердження, та інші сертифікати.

ЧИТАТИ
Майно переселенців – усе, що вам потрібно знати
26 września 2024

Майно переселенців – усе, що вам потрібно знати

Цікавитесь, як перевезти свої речі до Польщі та уникнути високих мит? У нашій статті ви дізнаєтеся, що таке майно переселенців і які умови необхідно виконати для звільнення від митних зборів. Ви також дізнаєтеся про необхідні документи та процес реєстрації транспортних засобів, що ввозяться. Прочитайте і дізнайтеся, як легко пройти всі формальності переселення!

ЧИТАТИ

Що таке CMR – або міжнародна товарно-транспортна накладна

CMR – міжнародна накладна є ключовим документом у автомобільному транспортуванні, що підтверджує угоду між відправником і перевізником. Вона містить дані про вантаж, відправника, отримувача та умови перевезення, полегшуючи митні процедури та забезпечуючи юридичну безпеку у разі спорів.

ЧИТАТИ
найкраще митне агентство в польщі
30 września 2024

5 причин скористатися послугами митного агентства

Чому варто почати співпрацювати з митним агентством? Відкрийте для себе п’ять простих причин, чому варто довірити митне оформлення та логістику кваліфікованим фахівцям. Довірте своє митне оформлення нам!

ЧИТАТИ